Italcargo Sweden AB

DFDS LogoItalcargo is now a part of DFDS Logistics

En transport ska fungera utan problem samt vara enklast möjlig att boka. Vi transporterar 6 000 – 7 000 sändningar per år för våra kunder med ca 95 % leveranssäkerhet. Vi har erfarenheten och kunnandet. När du väljer att låta oss utföra din frakt, kan du känna dig helt trygg.

Frakt Sverige – Italien

Vårt mål är att vara ett naturligt val av partner till de som verkligen har ett behov av landbaserade (lastbils-) transporter på Italien.

Italcargo utför endast landbaserade transporter på Italien, med miljövänliga megatrailers.

Expresstransporter

Italcargo erbjuder expresstransporter till de flesta länder i Europa, med både stora och små bilar.

Vi har en 24 timmars service som innebär att vi har kontakt med våra kunder dygnets alla timmar, om så krävs, och vi löser de mest omöjliga uppdrag.

Styckegodstransporter/delpartier

Vi har avgångar alla vardagar i veckan till och från Italien. Du kan välja att skicka allt från 1 litet kolli till 20 ton.

Hellaster

Italcargo kör hellaster på 72 timmars ledtid till ett ekonomiskt pris, som ett snabbare alternativ till t ex järnväg.

Specialtransporter

Vi fraktar skrymmande laster – högt, brett, tungt – åtskilliga gånger per år. Vi har kunskapen som krävs för tillstånd och eskort, samt utrustning för lastning/lossning så som kranar, truckar m.m.

Skrymmande gods

Eftersom vi kör endast med megatrailer på 101 m3 i vår trafik kan det många gånger löna sig att anlita oss. Vi har kunder som tidigare kört gods som dubbelstaplats, men som numera tripplas upp för att utnyttja höjden i ett ekipage. Detta innebär en stor kostnadsbesparing.

 

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att finna den bästa transportlösningen för dina behov!